Voor persoonlijke, liefdevolle en praktische begeleiding in het traject voor, tijdens en na de geboorte van je/jullie kindje.

Massage

Voor ontspannende zwangerschapsmassages en post-natale massages ben je bij mij aan het goede adres.

Mamé geboorterituelen

Samen met Melissa Kane zorg ik voor prachtige persoonlijke rituelen om het lichaam te openen voor je bevalling en te sluiten na de geboorte.

Zorg na de geboorte

Na de komst van een nieuw mensje is een beetje extra  zorg en liefdevolle aandacht niet overbodig....

 
REVIEWS

       

           Bevalling van Izzy

Het is dinsdag 21 juli. De uitgerekende datum, maar het is nog rustig in mijn lijf. Ik ga die dag voor controle naar de verloskundige. We blijken tijdens het gesprek een groot verschil in visie te hebben op 'overtijd' zijn. Ik voel me opgejaagd en niet meer prettig bij het idee dat zij de bevalling gaan doen. Ik bel onze doula Maura, om mijn hart te luchten en raad te vragen. Ze luistert, stelt me gerust en biedt aan om eens rond te bellen in haar netwerk. Een fijne caseload verloskundige blijkt onverwacht plek te hebben. Overstappen in week 41, ik moet toegeven: dat was best wel even spannend. Maar het voelt alsof ons geboorteteam nu is zoals het moet zijn. We doen het en daarmee keert de rust en het vertrouwen direct weer terug. 
 

WhatsApp Image 2022-01-14 at 18.47_edited.jpg

- Marlies

Het is een voorbeeld hoe Maura ons heeft geholpen om de regie te nemen over het geboorteproces. Het was heel prettig dat zij de weg weet in een wereld die voor mijn man en mij nieuw was. Door haar kennis met ons te delen gaf ze ons vertrouwen en de kracht om keuzes te maken die voor ons goed voelden.

 

Onze dochter Izzy wordt met 42 weken gezond geboren in onze huiskamer. Ik mag het doen op mijn manier, met hulp van mijn lieve man en twee kundige vrouwen als ik erom vraag. Zo had ik het gehoopt, maar niet durven dromen. En wat een cadeau dat Maura erbij was. Eén moment in het bijzonder zal ik nooit vergeten: na een lange persfase moeten we concluderen dat het niet gaat lukken zonder epi. Na de knip wordt Izzy snel geboren. Ik voel opluchting, blijdschap, maar ook een gevoel van falen. Waarom lukte het me niet op eigen kracht? Maura voelt dit feilloos aan en praat het gelijk uit mijn hoofd. En daar ben ik haar nog steeds dankbaar voor.

 

Ook in de kraamtijd was het zo fijn dat Maura er was. Eerlijk gezegd begreep ik van te voren niet zo goed waarom dat belangrijk was. Maar achteraf gezien waren haar heerlijke eten, massages, tips en luisterend oor echt heel erg welkom (en nodig, haha). 

 

Dank je wel, lieve Maura, dat je ons hebt begeleid in de geboorte van ons eerste kind. We kijken er zo positief op terug en daar heb jij een heel belangrijk aandeel in gehad!

DSC_0790.jpg
All Videos
Nu bekijken
CE62B813-4AF4-4789-9743-19D4617B6011_edited.png

Over Maura

Maura is een warme, lieve en krachtige doula die onvoorwaardelijk aanwezig is. Ze is graag op de hoogte van het laatste nieuws in de geboortewereld op wetenschappelijk gebied en helpt je met liefde zoeken naar de informatie die je nodig hebt om in vertrouwen te kunnen bevallen. Ze hecht veel belang aan de samenwerking en band met de partner en de rest van het gezin. Ze is gek op het organiseren en vormgeven van mooie rituelen rondom geboorte en geeft hier altijd een creatieve draai aan met lekker eten en mooie oefeningen. Zoek je een doula die achter je staat, die aandachtig luistert naar je wensen en gevoelens? Wil jij (en je partner!) graag in de watten gelegd worden en bewust aandacht besteden aan hoe jullie je kindje willen verwelkomen? Woon je in of om Amsterdam?

Zoek dan niet verder! ❤︎

 

Contact

TELEFOONNUMMER: 06-24366192

ADRES: Moestuinlaan 6, Amsterdam

EMAIL: info@mamedoula.nl

WERKGEBIED: Amsterdam en omstreken

 

Voel je vrij om contact met mij op te nemen via telefoon of email, of het contactformulier.

Bedankt voor je bericht!