Waarom een DOULA?

1.

Als Doula zorg ik voor welverdiende fysieke, emotionele en praktische ondersteuning tijdens het gehele proces van zwangerschap, tot de bevalling en daarna.

2.

Ondersteuning van een doula vermindert de kans op medische interventies tijdens de bevalling.(bron: o.a. https://evidencebasedbirth.com/the-evidence-for-doulas/)

3.

Bevallingen met begeleiding van een doula duren gemiddeld korter.(bron: o.a. https://evidencebasedbirth.com/the-evidence-for-doulas/)

4.

Jij en je partner kunnen je helemaal focussen op de bevalling. Ik ben er om voor jullie als gezin te zorgen, op een manier die bij jullie past. Ik ben er voor jullie tijdens het hele proces.

5.

Ik ben ervaren, kundig en opgeleid om veel te weten over baren. Ik beheers allerlei technieken om het je zo comfortabel mogelijk te maken tijdens je bevalling. Ik help de rust bewaren onder alle omstandigheden.

DSC_0790.jpg
RSVP
over
mamé

Ma ∼ betekent boon in het Japans. Een spruitende boon als symbool voor het leven dat zich nu in jou voltrekt.

mametransparant.png
MAMÉ openingsceremonie

privé en in kleine groepen

In de laatste weken van je zwangerschap kun je bij mij een openingsceremonie komen doen. Tijdens de ceremonie nemen we de tijd om je fysiek en emotioneel voor te bereiden op dat wat komen gaat. We besteden aandacht aan het openen van je lichaam en nodigen je kindje uit om te komen wanneer het daar klaar voor is. Het is een moment om even stil te staan, een moment van volledige aandacht voor jezelf en de baby in je buik. 

Meer weten? Klik hier