Photo credits for Sean Patrick Fagan

Hoi! Ik ben Maura. Ik ben opgegroeid in Amstelveen met 2 creatieve ouders en woon inmiddels met mijn grote liefde en onze twee heerlijke kindjes in Amsterdam Noord, op een prachtige woonark. Voor ik van start ging met mijn werk als doula studeerde ik toegepaste psychologie, specialiseerde mij in duurzaamheid en werkte als zelfstandig masseuse (dat doe ik nog steeds, zie www.leafmegreen.nl). 

 

Al van jongs af aan houd ik ervan om heel veel vragen te stellen aan iedereen, creatief bezig te zijn en te werken met mijn handen. Ook heb ik een sterk gevoel voor onrecht en spreek me daar makkelijk over uit.

 

Als doula uit dit alles zich in mijn creatieve en holistische aanpak, waarbij ik graag lichaamswerk en mooie rituelen combineer met het verschaffen van informatie met wetenschappelijke achtergrond en niet in de laatste plaats in mijn inzet voor de rechten van iedere zwangere/ barende vrouw. Als doula commiteer ik me eraan om voor de volle 100% naast jou/jullie te staan in julllie proces en in jullie wensen.

OVER